droedel
© Bianca Boer
Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van Bianca Boer worden gekopieerd, gedownload, verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enig andere manier.

Oud nieuws

Extra optreden
11 Nov 2005
Onverwacht lees ik ook voor tijdens de Floorshow in café Floor in Rotterdam. Dat is morgen al, 12 november om 16:00 uur. De toegang is gratis.
De Floorshow is een gezamenlijk initiatief van de Rotterdamse Schouwburg en Theatercafé Floor, gelegen naast de schouwburg.
Passionate Magazine ligt in de winkel
07 Nov 2005

Passionate Magazine is uit. Dat betekent dat iedereen ze nu kan lezen, wil je niet naar de winkel, lees ze dan hier.
Hele herten

zondag 13 november
06 Nov 2005

Voor wie wil komen als ik zondag voorlees op
Poëzie in Rotterdam, dit is de juiste tijd en plaats,
het begint om 13:45 uur

Café des Arts
Schilderstraat 20
Rotterdam
010 4130143

Optreden Poëzie in Rotterdam
18 Oct 2005
Op zondagmiddag, 13 november lees ik poëzie voor op Poëzie in Rotterdam. Dit is een maandelijks poëziepodium dat gehouden wordt in Café des Arts. Dit café-restaurant bevindt zich in de Schilderstraat, het verlengde van de Witte de Withstraat.
Gedichten in Passionate
15 Oct 2005

Er komen drie gedichten van mij in literair tijdschrift Passionate. In het nov/dec nummer, volgende maand al. Ik ben nu zo lang en zo intensief bezig met verhalen schrijven, dat ik het fijn vind dat mijn gedichten er ook nog zijn. Als ze gepubliceerd zijn, zet ik ze onder poëzie.

Object 658 als pdf
11 Oct 2005
Voor iedereen die nu eindelijk het hele verhaal wil lezen is er de pdf van 'Object 658'. Object658.pdf
Artikel in Club Schrijven Magazine
07 Oct 2005
Club Schrijven Magazine ligt in de winkel. Leuk zeg, in full color mijn gedachten over mijn lievelingsboek terug te lezen. Op pagina dertien staat het artikel, in de rubriek 'Lees wijzer'.
Voor iedereen die niet kan wachten, je kunt het artikel ook downloaden. 1984 in Lees wijzer
Voorproefje
05 Sep 2005

Volgende maand komt er een artikel van mij in Club Schrijven Magazine. Het gaat over het boek 1984 van George Orwell. Ik vertel daarin wat ik zo goed vind aan het boek en wat andere schrijvers daaraan kunnen hebben.
Onder 'Bianca leest' vind je een stukje uit 1984, ik heb het niet in het artikel gebruikt. Het is gewoon een mooi citaat.

Club Schrijven Magazine
08 Jul 2005

Lieve fans, haha, ondanks de zomer is er goed nieuws op schrijfgebied. In het okt/nov nummer van Club Schrijven Magazine komt een artikel van mij. Over een boek dat mij iets heeft geleerd uit de wereldliteratuur. Ik zal het op de site zetten als het is geplaatst.
Verder lijkt het rustig op de site maar dat is omdat ik zo hard werk aan mijn eerste boek.

Nieuw nieuw nieuw
20 Apr 2005
Onder 'proza' vind je de eerste paginas van mijn nieuwste verhaal.
In Excelsis Deo 
De vruchten
11 Apr 2005

Er is inmiddels weer een kort verhaal af. Het is nog niet gepubliceerd. Binnenkort zet ik onder 'proza' de eerste pagina online.

Leeshonger, kijkhonger
14 Mar 2005

Als ik zelf bezig ben met een verhaal, raak ik nog sneller geïnspireerd door anderen. Door teksten van anderen, door tentoonstellingen die ik bezoek. Door dingen op straat. In de museumnacht maakte ik deze foto in het Natuurmuseum.

niks op zondag
06 Mar 2005
Ik heb de laatste tijd veel gelezen, een selectie van wat ik de moeite waard vind, staat bij Bianca leest.
lieve kijkbuiskinderen
26 Jan 2005

Er is op dit moment niets spannends te beleven in mijn leven wat onder het kopje 'nieuws' kan. Heerlijk saai! Ik ben bezig met een aantal korte verhalen. Maar in verband met eventuele vroeggeboortes kan ik daar nog weinig over zeggen.
Het gaat goed, maar even geen nieuws dus.

Voordracht 'de Blincker'
05 Jan 2005

Helaas is deze voorlezing uitgesteld tot nader bericht... Op zondag 9 januari 2005 lees ik voor in 'de Blincker' in Amsterdam.