droedel
© Bianca Boer
Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van Bianca Boer worden gekopieerd, gedownload, verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enig andere manier.

Oud nieuws

Schrijfresidentie Watou (B)
12 Feb 2022
Samen met Bernadette Stom, Margriet van Bebber en Mariet Lems, was ik afgelopen week te gast in 'Het huis van de dichter' in Watou (B). We schreven nieuw werk, we liepen rond in dat prachtige dorp en we genoten van alle poezie die er daar in de straten en op de huizen te vinden is. 
Dichtbundel: Vaste grond
20 Jan 2022
Deze zomer verschijnt mijn nieuwe dichtbundel Vaste grond. Bij Atlas Contact. Vandaag ging ik op de foto voor het nieuwe auteursportret. Het omslag is in de maak. De gedichten zijn bijna af. Er komt een nieuw boek!
 
Alsof het niet op kan verschijnt ook deze zomer meteen de Duitse vertaling! Fester Boden.  
Kleine kunst in de verkoop
01 Jan 2022
Dit jaar start ik met een nieuw project! Elke week verkoop ik een Kunstje. Een kaartje zoals je dat van me kent, met een tekening, wat draad of borduursteken en een zin. Dit hele jaar zet ik elke maandag een kaartje online vanaf 3 januari. Volg mijn Instagramaccount @biancaboer2 of mijn facebookpagina. Een kunstje kost €75,00.