droedel
© Bianca Boer
Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van Bianca Boer worden gekopieerd, gedownload, verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enig andere manier.

Oud nieuws

Rotterdamse Boekenbal
15 Mar 2018
Mijn jurk hangt klaar, de kaarten zijn bijna uitverkocht. Morgen lezen en dansen op het bal. Ik zie jullie daar! 
Rotterdamse Boekenbal
15 Feb 2018
Op vrijdag 16 maart 2018 lees ik voor op alweer het 3e Rotterdamse Boekenbal
Voorlezen in besloten kring
12 Feb 2018
Woensdag 28 februari ga ik voorlezen bij weefclub 'De steeklatjes'. Als je daarbij wilt zijn, zul je lid moeten worden. Dat is geen slecht idee, want zeg nou zelf, wie wordt er niet gelukkig van schapenwol?
Crimmp 26
10 Feb 2018
Op vrijdag 23 februari ga ik met Pim Wiersinga en Lodewijk Ouwens en Rob de Moes in gesprek over research en schrijven. Dat doen we in de Drievriendenstraat in Rotterdam. Kom ook naar Crimmp 26.
Gastles Hogeschool voor Journalistiek
07 Feb 2018
Gisteren, 6 februari, gaf ik in de Kennismakerij in Tilburg een gastles voor studenten van de Hogeschool voor Journalistiek waar ook geïnteresseerden uit diverse schrijfgroepen uit Tilburg en omgeving voor waren uitgenodigd. Ik vertelde over het proces van schrijven, ik gaf tips en trucs en hoop dat iemand zich gesteund voelde in de zelfverkozen afzondering van het schrijven. Tussen al die schrijvers (in spé) voelde ik me in elk geval in mijn element.
Nieuwjaar is begonnen
01 Jan 2018
Iedereen een heel fijn 2018 gewenst! Met veel bladzijdes en spannende verhalen.