droedel
© Bianca Boer
Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van Bianca Boer worden gekopieerd, gedownload, verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enig andere manier.

Oud nieuws

Knitterary Night bijna vol
20 Jan 2017

Volgende week vrijdag is er weer een Knitterary Night bij Ja, Wol. Deze editie is al bijna uitverkocht! Als je wilt komen, koop dan snel een kaartje. Ben je te laat, niet getreurd... Voor 31 maart is nog plek.
Volgende week vrijdag zijn er maar liefst 2 schrijvers die voorlezen. Ondergetekende en Sanneke van Hassel.
Augustus in Spanje
07 Jan 2017
Van 5-12 augustus 2017 geef ik les op de berg. Dit jaar ben je van harte welkom als je al bezig bent met je eigen boek, bundel of gedachtenkronkelreeks. Zit je vast in een project? Wil je werken aan iets dat al jaren in een la ligt? Of wil je je een week lang geconcentreerd werken tussen gelijkgestemden, van 5-12 augustus ben ik er voor begeleiding, persoonlijk advies, het lezen van manuscripten, en strooi ik met tips en trucs. Dat alles op de fijnste plek in Spanje. Binnenkort staat alles uitgebreid op mijn site. Kun je daar niet op wachten en heb je nu al een vraag... Schroom niet, mail me dan.
info[@]biancaboer.nl