droedel
© Bianca Boer
Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming van Bianca Boer worden gekopieerd, gedownload, verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen, of enig andere manier.

Oud nieuws

Voorlezen bij CALL010
08 May 2017
In een huiskamer voorlezen is lekker knus. Samen met Pim Wiersinga in een huiskamer voorlezen en over boeken praten is nog gezelliger. Iedereen kan erbij zijn, op 21 mei, ergens op de Heemraadsingel. Alle informatie vind je hier.
BoekieBoekie in LantarenVenster
01 May 2017
Op 13 mei is LantarenVenster het toneel voor de uitreikingen van de stArt Award en de Poem Express. Het nieuwe jaarboek: de Jungle BoekieBoekie wordt gepresenteerd! Samen met Arjen Heijboer doe ik twee liedjes.
Geboekt!
15 Apr 2017
Laat die heerlijke zomer maar komen... De cursus Verhalen Schrijven gaat door!
Ik heb mijn vlucht naar Spanje geboekt. Als je ook een week wilt komen schrijven, kun je me mailen op info[at]biancaboer.nl. Uitgebreide informatie vind je hier: www.biancaboer.nl/verhalenschrijven 
Cursus Verhalen Schrijven in Spanje!
31 Mar 2017
Verhalen Schrijven
Dit jaar geef ik toch ook gewoon de cursus Verhalen Schrijven in Spanje. Meerdere mensen vragen naar die cursus en omdat ik graag vertel over schrijven en de laatste tijd geweldige korte verhalen gelezen heb om te bespreken, ga ik het gewoon doen!
Schrijf je in en schrijf in een week een kort verhaal. De cursus is zowel voor beginners als gevorderden.
Manuscriptbegeleiding
Er is dit jaar ook de mogelijkheid voor max. 2 mensen om intensieve begeleiding bij je manuscript te krijgen. Dus ben je al een eind maar zit je vast, we komen er samen uit op de berg.
Uitgebreide informatie vind je hier.
Dag van de Literatuur
01 Feb 2017
Op 9 maart is de Dag van de Literatuur. Met de Kracht van Rotterdam zijn Daphne, Sanneke, Said, Raoul en ik uitgenodigd om voor te lezen. Ook lezen de leerlingen die de meest bijzondere verhalen uit deze editie van het Scholenproject schreven hun verhaal voor. Dat wordt bijzonder. 
Knitterary Night bijna vol
20 Jan 2017

Volgende week vrijdag is er weer een Knitterary Night bij Ja, Wol. Deze editie is al bijna uitverkocht! Als je wilt komen, koop dan snel een kaartje. Ben je te laat, niet getreurd... Voor 31 maart is nog plek.
Volgende week vrijdag zijn er maar liefst 2 schrijvers die voorlezen. Ondergetekende en Sanneke van Hassel.
Augustus in Spanje
07 Jan 2017
Van 5-12 augustus 2017 geef ik les op de berg. Dit jaar ben je van harte welkom als je al bezig bent met je eigen boek, bundel of gedachtenkronkelreeks. Zit je vast in een project? Wil je werken aan iets dat al jaren in een la ligt? Of wil je je een week lang geconcentreerd werken tussen gelijkgestemden, van 5-12 augustus ben ik er voor begeleiding, persoonlijk advies, het lezen van manuscripten, en strooi ik met tips en trucs. Dat alles op de fijnste plek in Spanje. Binnenkort staat alles uitgebreid op mijn site. Kun je daar niet op wachten en heb je nu al een vraag... Schroom niet, mail me dan.
info[@]biancaboer.nl